Solberg utlignet, Ready til finale

Lørdag ble runde 2 i semifinalene for damer spilt på Solbergbanen og vi fikk servert to tette og jevne kamper.

Ready til finale
Regjerende norgesmester Ready ble klare for finale etter sin 5-4 seier mot NTNUI. Kampen bølget frem og tilbake hele veien og det var litt tilfeldigheter som gjorde at Ready trakk det lengste strået i dag. NTNUI spilte en god kamp og kunne like gjerne vunnet. Marie Dregler sendte Ready i ledelsen 1-0 allerede etter 4 minutter etter et flott soloraid. Dameseriens toppscorer Laura Follesø utlignet for NTNUI etter 20 minutter. Dregler kopierte sitt 1-0 mål like etterpå før Anette Lund utlignet på et frislag fra langt hold rett før pause. Lagene gikk til pause på stillingen 2-2.

Ready åpnet 2. omgang best og tok ledelsen 3-2 ved Mina Melbye. Follesø utlignet på frislag etter ca 15 minutter av omgangen. Ready tok igjen ledelsen via et selvmål før Melbye økte til 5-3 med sitt andre mål. 10 minutter før slutt reduserte Julie Storvik til 4-5 for NTNUI, men hjemmelaget kom ikke nærmere Ready som dermed er klare for NM-finale førstkommende fredag.

MATCHFAKTA

Solberg utlignet til 1-1
Hjemmelaget Solberg startet bra mot favorittene fra Stabæk og tok ledelsen 1-0 ved Andrea Riegels da hun snappet en feilpasning fra Stabæk og avsluttet sikkert. 5 minutter senere kom 2-0 da Ragnhild Heintz fikk stå helt alene foran mål etter pasning fra Matilde Gommerud. Kampen bølget frem og tilbake uten at noen lagene kom til de helt store sjansene. Martine Døhlen Holm reduserte til 2-1 på et frislag fra langt hold rett før pause slik at lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til Solberg.

2. omgang var preget av mye feilpasninger og utrolig mye kaos. De store sjansene uteble og det ble mest kamp på midtbanen. Solberg holdt ut og sikret dermed en avgjørende kamp på Plassen søndag kl 11:00. Kampen sendes dessverre ikke live, men den kan følges live via lenken under.

FØLG SEMIFINALE 3 HER

MATCHFAKTA