Stabæk møter Ready i damefinalen

Etter Solbergs seier lørdag kveld ble det en helt avgjørende semifinale på Plassen søndag formiddag mellom Stabæk og Solberg. Stabæk tok en tidlig ledelse på frislag ved Helle Berntsen-Lillejord. Skuddet touchet en Solberg-spiller på vei mot mål og satte Solbergs keeper Selin Sucu Klem ut av spill. Kampen var jevnspilt og bølget frem og tilbake. Like før pause skjedde noe av det samme som ved 1-0; skudd inn foran som endrer retning i en Solberg-spiller og inn i mål. Denne gangen ble det selvmål. Dermed gikk Stabæk til pause med ledelse 2-0.

I 2. omgang hadde Stabæk god kontroll med en tett og sterk defensiv. Lene Skrettingland økte til 3-0 på corner og Solberg hadde lite å svare med. Kampen endte med 3-0 til hjemmelaget og dermed blir det Ready mot Stabæk i damefinalen på fredag kl 19:00.

MATCHFAKTA